Завирите у постапокалиптични свет наставка „Лавиринта“

Ново поглавље епске саге „Лавиринт“, за Томаса и „Лединаше“ доноси највећи изазов до сада - суочавање са мистериозном и моћном организацијом WCKD. „Лавиринт: Бег кроз згариште“ у домаћим биоскопима од 17. септембра.

Завирите у постапокалиптични свет наставка „Лавиринта“ Завирите у постапокалиптични свет наставка „Лавиринта“

Велики прошлогодишњи биоскопски хит Лавиринт: Немогуће бекство, настао по научно- фантастичном серијалу романа Џејмса Дашнера, добио је наставак. Режију мистериозног трилера Лавиринт: Бег кроз згариште потписује опет редитељ Вес Бол.

Бројни обожаваоци франшизе биће одушевљени, јер је успео да окупи младу глумачку екипу из првог дела коју предводе Дилан О'Брајен, Каја Скоделарио и Томас Броди-Сангстер. Мистерија се наставља у домаћим биоскопима од 17. септембра!

Прича наставка заснована је на другом делу серијала романа Џејмса Дашнера. Надовезујући се на крај првог дела, редитељ Вес Бол прати животе Томаса (Дилан О'Брајен), Њута (Томас Броди-Сангстер) и Терезе (Каја Скоделарио) након бекства из дивовског Лавиринта, даље разрађујући порекло Лавиринта и Томасову улогу у свему томе.

Радња се и овог пута одвија у мрачној, постапокалиптичној будућности. У новом поглављу епске саге Лавиринт, Томас и „Лединаши" које предводи, морају да се суоче са највећим изазовом до сада - мистериозном и моћном организацијом WCKD.

Ново поглавље Лавиринт саге редитељ Вес Бол описује као наставак облика заточеништва: „Они излазе из Лавиринта, али и даље су изгубљени. Интерсантан концепт са којим сам се играо. 'Лединаши' не знају шта им све предстоји и како да се понашају. Не треба да спасу свет, већ да пронађу свој пут и открију како да га обликују“.

„Најбоља ствар у вези са овим серијалом је константна мистерија. Уз то, млади ликови из филма немају сећање ко су и одакле су дошли“, нагласио је продуцент Вик Годфри. Потрага за доказима о WCKD одвешће их на Згариште, опустошени предео испуњен незамисливим препрекама. Након што су удружили снаге са покретом отпора, „Лединаши“ улазе у борбу са супериорним непријатељем и откривају његове шокантне планове.

Млади глумац Дилан О'Брајен, који игра главног јунака Томаса, истакао је: „Пред њима се пружа цео нови свет, који није истражен. И то представља изазов. Више није реч само о органиченом простору - Лавиринту који насељавају механичка чудовишта – мистерији или превазилажењу препрека. 'Лединаши' се и даље држе заједно, јер верују да само тако могу да преживе. Љубитељи франшизе у наставку ће добити прилику да виде шта се десило њиховом свету и зашто су уопште стављени у Лавиринт“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи