Читај ми!

Молдер ће бити много другачији

Дејвид Духовни је открио да у новим епизодама серије „Досије икс“ треба очекивати другачијег агента Фокса Молдера. Наравно, неће имати француски нагласак, али прошло је доста времена и реално је очекивати и физичке и карактерне промене.

Осим чињенице да Дејвид Духовни не изгледа као пре више од 20 година, карактер агента ФБИ-ја Фокса Молдера биће другачији него у серији и филмовима, објашњава познати глумац, преноси портал London Free Press.

Духовни и његова колегиница Џилијан Андерсон појавиће се у шест нових епизода чувене серије Досије икс, а глумац упозорава фанове да не смеју очекивати да ће видети ликове из деведесетих година 20. века.

„Радује ме што се враћам и биће веома занимљиво видети шта се спрема. Биће интересантно видети како ће наши ликови мислити и какву ће причу испричати. Заиста не знам више ништа и драго ми је што ћу поново радити са Џилијан и творцем серије Крисом Картером. Важно је истаћи да Молдер неће бити исти човек, али неће бити ни потпуно другачији. Рецимо, сигурно неће имати француски нагласак“, објаснио је глумац који је светску славу стекао управо захваљујући федералном агенту који је уверен да је „истина тамо негде“.

Такође, открио је да се прича неће наставити тамо где је стала пре 13 година.

Планирано је да снимање нових епизода легендарне серије почне на лето, а датум приказивања још није познат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи