Читај ми!

Џон Снежни постао акциони херој

Глумац Кит Харингтон драстично је променио своје непријатеље. У новом филму "Spooks: The Greater Good", заменио је Дивљане за терористе. А да ли је подједнако неустрашив као у „Игри престола“ погледајте у трејлеру за филм који се ускоро очекује у биоскопима.

Филм Spooks: The Greater Good је базиран на британској серији Spooks или MI-5 , која се емитовала на каналу Би-Би-Си "One" од 2002. до 2011. године.

Фанови ових серија знају да игре мачке и миша службе безбедносте MI-5 никада нису лаке, па је тако и Китов лик Вил Холовеј у великој дилеми - коме да верује.

Трејлер за филм открива да је ова служба безбедности претрпела најозбиљнији неуспех у својој историји. Наиме, терориста Адам Касим бежи из њиховог притвора што доводи до оставке легенде Spooks-а Харија Пирса, шефа за борбу против тероризма.

Хари, понижен и отуђен од својих колега, једне вечери нестаје, што никога не изненађује. Али оно што не знају је да је пре свог одласка контактирао Вила Холовеја (игра га Кит Харингтон) и открио му велику тајну. Али Вил није сигуран да ли може да му верује.

Spooks: The Greater Good ће се појавити у биоскопима 8. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи