Читај ми!

Како теку припреме за Оскара

Неколико сати уочи свечаног уручења Оскара, награде америчке Академије за филм, звезде долазе у позориште Долби у Лос Анђелесу ради последњих припрема и пробе.

Глумци Еди Марфи, Џенифер Анистон, Лијам Нисон, Бенедикт Камбербач, Наоми Вотс, Кевин Харт, Ченинг Тејтум и Зои Салдана дошли су у лежернијој, свакодневној одећи, док су Никол Кидман, Риз Витерспун, Марион Котијар, Џаред Лето, Двејн Џонсон и Опра Винфри дошли у свечаној, вечерњој одећи.

Глумци обично долазе раније на пробу да увежбају ход, говор пред микрофоном, примопредају коверата с именима добитника, а неки и да провере да ли су им одећа и обућа удобни.

Харт који је први пут дошао на пробу, био је у кожној јакни и избледелим фармеркама, док је Џенифер Анистон дошла у јапанкама, карираним панталонама и тексас јакни.

Никол Кидман је отишла корак даље, вежбала је ход боса јер је увидела да јој штикле припремљених белих ципела нису довољно високе, те ће их вероватно до вечерас заменити другим.

Комичар Марфи трудио се да буде озбиљан у црном оделу, али с капуљачом и у патикама.

Тејтум је дошао у сивој дуксерици и врећастим фармеркама. Испричао је како је плесао са Шарлиз Терон на својој првој церемонији и имао такву трему да се после пробе напио.

Опра Винфри је дошла у дугој крем сукњи и мајици исте боје и довела најбољег пријатеља Гејла Кинга.

На проби је домаћин церемоније био глумац Нил Патрик Харис. Додела Оскара телевизија преноси у више од 220 земаља света. Филмови Човек птица и Гранд Будапест хотел фаворити су за Оскара са по девет номинација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи