Читај ми!

"Big Hero 6", ново „Дизнијево“ чудо

Најновији цртани херој настао из сарадње „Марвела“ и „Дизнија“ је Бејмакс, симпатични робот сличан „Мишленовом“ заштитном знаку.

Базиран на „Марвеловим“ истоименим стриповима, "Big Hero 6" прати живот Хира Химаде и његових пријатеља. Хиро је 13-годишњи дечак са изузетним талентом за технологију.

Пошто је Бејмаксова једина способност да процењује здравствено стање путем ласерског скенирања, Хиро одлучује да га надогради како би се борили против главног злоће.

Не треба ни рећи да читав измишљени град Сан Франсокјо изгледа фантастично, а анимације су беспрекорне.

Из трејлера се може видети и да хумора никако не мањка, а сам поглед на Бејмакса мами осмех на уста. Светска премијера Big Hero 6 је данас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи