Читај ми!

Најмања жена у „Америчкој хорор причи“

Рајан Марфи, творац популарне серије „Америчка хорор прича“, ангажовао је Јиоте Амге, Индијку која је ушла у Гинисову књигу рекорда као најмања жена на свету.

Четврта сезона хит серије Америчка хорор прича (American Horror Story) биће веома занимљива. Рајан Марфи (познат и као аутор серија Режи ме и Гли), путем Твитера открио је да је 20-годишњој Индијки са титулом најмање жене на планети понудио улогу у наставку серије.

Према писању Хафингтон поста, нова сезона, која наси наслов Freak Show, говори о циркуској трупи из педесетих година 20. века која је широм Америке приређивала спектакле са „наказама природе“.

Главну улогу и даље има легендарна Џесика Ланг, која овог пута игра Немицу, власницу циркуса, а у серију ће се вратити и Сара Полсон која ће тумачити Бет и Дот, лик двоглаве жене.

Јиоте Амге је проглашена за најмању жену на свету 2011. године. Ова млада Индијка, висока свега 62,8 центиметара и тешка пет килограма, болује од ахондроплазије, болести костију која зауставља раст.

Појавила се у индијској верзији Великог брата, као и у британском документарном филму Body Shock из 2009. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи