Читај ми!

Стиже урнебесна комедија „Вештичарке и бичарке“

Нова комедија чувеног редитеља Алекса де ла Иглесије са примесама хорор филма, хит остварење „Вештичарке и бичарке“ стиже у домаће биоскопе 3. јула!

На овогодишњој додели шпанских националних филмских награда „Гоја“, хорор-комедија Вештичарке и бичарке (Las brujas de Zugarramurdi) освојила је осам признања, махом у техничким категоријама.

Филм је окупио најпопуларније шпанске глумце као што су Хуго Силва, Марио Касас, Пепон Нието и Каролина Банг.

Хозе (Хуго Силва) и Антонио (Марио Касас) су жртве велике економске кризе. Обојица су остали без посла.

Један је разведен и плаћа алиментацију, а други је индиспониран, јер му је девојка успешна адвокатица која сваког дана очекује да је по повртаку кући сачека ручак на столу.

После комичне пљачке, у којој су учествовала још два патуљка и Хозеово малолетно дете, креће јурњава без престанка.

Бежећи од полиције, заједно са киднапованим таксистом и његовим клијентом, доспевају у град Зугурамурди који окружују мрачне шуме Наваре, а у њему живи племе жена-вештица (Кармен Маура, Каролина Бенг, Сантјаго Сегура) које се храни мушким месом.

Остварење Вештичарке и бичарке је црна хорор-комедија, која преиспитује мушко-женске односе и радикални феминизам.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи