Читај ми!

Опасни Миш се враћа!

Цртани суперхерој Опасни Миш вратиће се на мале екране, више од две деценије након што је престало емитовање тог изузетно популарног цртаног филма, преноси „Би-Би-Си“.

Нови серијал у којем ће се неустрашиви тајни агент и његов помоћник Пенфолд борити против зла и неправде, емитоваће се на Си-Би-Би-Сију 2015. године.

Популарни дечји шоу оригинално је емитован невероватних 11 година - од 1981. до 1992. године.

Продуцент и уредник на Си-Би-Би-Сију Черил Тејлор рекао је да је одушевљен што је коначно одлучено да вољени цртани филм оживи.

„Опасни Миш је био један од омиљених ексцентричних хероја. Сви смо одушевљени што ћемо снимати нове авантуре“, каже Тејлор.

Сви продуценти и аниматори који су радили на цртаћу пре 25 година, али и студио „Фримантл медија“ радиће на пројекту.

Посебно је занимљива чињеница да је Опасном Мишу у оригиналном серијалу глас позајмио сер Дејвид Џејсон, популарни Дел Бој из Мућки.

Опасни Миш је био изузетно популаран у Великој Британији, али и у САД, Аустралији, Француској, Пољској, Немачкој и Шведској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи