Читај ми!

РТС дерби: „Монтевидео“ против „Војне академије“

Глумци из две најпопуларније серије које се емитују на РТС-у, „Монтевидео, видимо се!“ и „Војна академија“, одиграће у недељу, у СЦ „Вождовац“ ревијалну утакмицу у оквиру Меморијалног турнира „Играјмо за 16“. Улаз бесплатан.

Финале 15. Меморијалног турнира РТС-а „Играјмо за 16“ одржава се у недељу 13. априла у СЦ „Вождовац“ на Бањици, када ће се знати победници овогодишњег, јубиларног, такмичења у малом фудбалу, победнице женског турнира, најбољи у стоном тенису и у куглању...

Организатор, Радио-телевизија Србије, припремио је богат и занимљив целодневни програм уз учешће бројних гостију и пријатеља, деце из београдских спортских клубова, врхунских спортиста и личности из јавног живота.

Посебну пажњу јавности већ сада привлачи ревијална утакмица глумаца две најпопуларније серије које се емитују на РТС-у, Монтевидео, видимо се! и Војна академија.

Обе екипе су се и претходних година учествовале на Меморијалу „Играјмо за 16“ чиме су се на посебан начин изразиле поштовање према породицама погинулих радника РТС-а и дале јединствен, хуманитаран аспект такмичењу у малом фудбалу.

Док екипа серије Војна академија имена својих играча још увек припрема, „фудбалери“ из Монтевидеа „играће за 16“ у следећем саставу: Милош Биковић (тумачи улогу Александра Тирнанића Тиркета), Андрија Кузмановић (Милован Јакшић Јакша), Урош Јовчић (Ђокица Вујадиновић Носоња), Александар Радојичић (Микица Арсенијевић Балерина), Ненад Хераковић (Драгослав Михајловић Вампир), Бојан Кривокапић (Момчило Ђокић Гусар), Раде Ћосић (Теофило Спасојевић).

Пре ревијалне утакмице у СЦ „Вождовац“, видећемо финале најбољих женских екипа. Полуфинале ће играти: Војна академија, Спорт, Студио Б и Јутарњи програм РТС, а ко су најбоље две знаћемо већ сутра после мечева у "Posco" арени.

Мечеве можете пратити и путем интернета, на сајту igrajmoza16.rs.

Ове године турнир „Играјмо за 16“ окупио је више од 150 екипа из целе Србије. Улаз у СЦ „Вождовац“ на Бањици је бесплатан, а пренос финала на Другом програму РТС-а од 16 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи