Читај ми!

Jош две сезоне „Игре престола“!

Рекордна гледаност прве епизоде четврте сезоне „Игре престола“ одредила судбину серије: кабловска телевизија „Ха-Бе-О“ одобрила је још две сезоне!

Своју одлуку челници ТВ куће, без сумње, донели су разматрајући чињеницу да је наставак приказан у недељу привукао 6,6 милиона гледалаца, што је најбољи резултат неке епизоде ове серије до сада.

Такође, по гледаности, прва епизода четврте сезоне серије рађене према романима Џорџа Мартина, налази се на вицешампионској позицији, када је о резултатима канала Ха-Бе-О.

Бољу гледаност имао је само последњи наставак планетарно популарних Сопранових 2007. године – 11,9 милиона гледалаца. 

Игра престола у просеку привуче 14,4 милиона гледалаца по епизоди (укупно, са неколико репризних емитовања).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи