Читај ми!

Нова сезона „Војне академије“ на Првом програму

После успешне прве сезоне, вечерас, на Први програм РТС-а у 20 часова, стиже нова, још узбудљивија, друга сезона серије „Војна академија“. Ко ће завршити Академију, а ко ће одустати, коначно ће се сазнати у новој сезони.

Мирно! Креће нови серијал Војне академије. Очекују вас нова изненађења, заплети, многа позната и нека нова лица. На чему почива војна стратегија јунака серије, па су Рис, Стошић, Зимче, Клисура, Џаковић, Шашвари постали успешни и популарни кадети откривају чланови глумачке екипе за РТС.

„Мислим да је ова серија настала на крилима нашег пријатељства, приватног дружења, то што смо ми сви сличних година. Имали смо ту срећу да се приватно упознамо мало пре снимања, упознали смо се на снимању, шалили смо се на снимању и то смо пренели на траку и на екране“, каже Бојан Перић.

Уз сваку епизоду првог серијала Војне академије, у просеку је било два милиона гледалаца. За редитеља довољан мотив.

Режисер Дејан Зечевић сматра да ће серија испунити ишчекивања публике и да то неће бити друга сезоне „чисто ради реда“.

„Заиста смо се потрудили и мислим да ће сви који су волели прву сезону исто тако волети и другу“, објашњава Зечевић. 

Да би што верније приказали животе кадета, глумци су за седам дана прошли праву обуку. Ипак, појединима је нешто друго најтеже пало. 

„Свакодневно бријање. Што се сређивања кревета, постоји сектор сценографије који је то сређивао, с обзиром на то да би требало у недоглед да ми то урадимо, али и пробали смо кроз обуку коју смо прошли да се припремимо за снимање и то научили“, истиче Перић.

Гледаоци ће кроз нове епизоде видети колико је одрицања и труда потребно да би се на Академији успело. А глумци су се, изгледа, научили војној дисциплини.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи