Читај ми!

„Аватар“ остаје на Новом Зеланду

Џејмс Камерон ће снимати наредна три дела „Аватара“ на Новом Зеланду. Изгледа да је острвска земља у Пацифику постала Мека за остварења у жанру фантастике, пошто је била домаћин Питеру Џексону и његовим трилогијама и адаптацијама „Господара прстенова“ и „Хобита“.

Наставци једног од најуспешнијих и технолошки најнапреднијих филмова свих времена, Аватара, снимаће се на Новом Зеланду, наводи Холивуд репортер.

И док је први део такође сниман у овој острвској земљи, оно што посебно изазива пажњу јесте договор о финансирању остварења.

Наиме, влада Новог Зеланда, Камеронова компанија "Lightstorm Entertainment" и "Twentieth Century Fox" договорили су се да у продукцију наредна три дела уложе невероватних 412 милиона долара.

Потписани меморандум о разумевању подразумева сарадњу филмаџија и владе Новог Зеланда.

„Снимање првог филма на Новом Зеланду било је дивно искуство. Велико је задовољство да оживимо добитну комбинацију“, истакао је Камерон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи