Читај ми!

Загревање пред „Монтевидео, видимо се!“

Изашао је нови трејлер за филм „Монтевидео, видимо се!“ у режији Драгана Бјелогрлића, а премијера се очекује ускоро. У наставку приче инспирисане истинитим догађајима, поред већ познатог домаћег ансамбла, улогу је остварила и холивудска звезда Арманд Асанте.

Наставак приче о учешћу наше фудбалске репрезентације на Првом светском првенству у Монтевидеу и освајању трећег места, у режији Драгана Бјелогрлића, рађеног у продукцији „Интермедија нетворк“ носи назив Монтевидео, видимо се!.

Изашао је нови трејлер за ово остварење, а премијера се очекује ускоро.

Путовање фудбалске репрезентације од Београда до Монтевидеа, описано у ТВ серији На путу за Монтевидео, представљало је увод за радњу другог филма који ће осликати главне утакмице и околности у којима их је наш тим одиграо на Првенству у Монтевидеу.

У филмској причи инспирисаној истинитим догађајима о тиму Краљевине Југославије који је био један од 13 учесника Првог светског првенства, поред већ познатог домаћег ансамбла, улогу је остварила холивудска звезда Арманд Асанте.

Позната шпанска певачица Луз Касал у новом Бјелогрлићевом остварењу изводи две песме на шпанском језику.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи