„Шмаугова пустошења“ стижу 12. децембра

Ишчекивање новог наставка приче о Хобитима, за домаћу публику, прекида се 12. децембра. Филм Питера Џексона „Хобит: Шмаугова пустошења три-де“ тада стиже у српске биоскопе.

Филм Питера Џексона Хобит: Шмаугова пустошења три-де у српске биоскопе стиже 12. децембра, најавио је дистрибутер „Так“.

Реч је о другом делу филмске трилогије урађене по роману Хобит, Џ.Р.Р. Толкина.

Радња сва три остварења смештена је у Средњу земљу, 60 година пре дешавања у Господару прстенова.

Нови филм о Хобитима, у три-де технологији, доноси на велико платно наставак авантура Билба Багинса, који са чаробњаком Гандалфом и 13 патуљака, под вођством Торина Храстоштита, иде у епски подухват да поврате давно изгубљено краљевство патуљака, Еребор.

Дружина је сада кренула ка истоку. На том путу, у превртљивој шуми Мирквуд, сусрешће мењача коже, Беорна, а једна од смртних опасности је најезда џиновских паукова.

Након што су побегну из замки опасних шумских вилењака, упуте се у Језерград и на крају до Самотне планине, где се морају суочити са највећим изазовом.

Неизбежан је сусрет са бићем страшнијим од било ког другог, које неће искушати само њихову храброст, већ и границе њиховог пријатељства и сврху самог путовања - змајем Шмаугом.

У филму играју Мартин Фримен, Бенедикт Камбербеч, Елајџа Вуд, Иан Мекелан, Ричард Армитаж, Кејт Бланшет, Енди Серкис, Кристофер Ли, Орландо Блум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи