Читај ми!

„Ми смо Милерови“ од сутра у биоскопима

Остварење „Ми смо Милерови“ Росона Маршала Турбера, у коме главне улоге тумаче Џенифер Енистон и Џејсон Судеикис, од сутра је на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Комедија Ми смо Милерови Росона Маршала Турбера, од сутра је на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је диструбутер „Так“.

Главни јунак филма је Дејвид, ситни дилер опојних наркотика, који се држи принципа да своју робу никада не продаје деци. Он бива опљачкан и остављен на милост свом снабдевачу.

Када схвати да мора да крене ка Мексику, како би сачувао живу главу и исплатио изгубљених сто хиљада долара, Дејвид долази на идеју да направи псеудо фамилију, која ће му олакшати путовање.

За жену узима своју комшиницу, стриптизету Роуз, а деца су му Кени, који жели да постане његова муштерија, и бунтовница Кејси. Тако настају Милерови.

„Дивља вожња, која вас стално држи у позицији нагађања, јесте оно што је мене одмах привукло. Да је тридесетгодишњак кренуо сам на овакво путовање, сигурно да би био ухваћен, али када имате класичну америчку породицу, која крене на пут у време празника, ко може и да посумња“, рекао је редитељ Турбер.

У филму играју Џенифер Енистон и Џејсон Судеикис, којима Милерови нису први заједнички пројекат.

„Када смо завршили снимање филма 'Како се решити шефа', обоје смо желели да нађемо нешто добро и привлачно, што бисмо опет заједно радили и да то буде цео филм, а не само неколико заједничких кадрова“, истакла је Енистон.

Турбер је констатовао да је увек тешко са комедијама, због сталног питања, како ће публика реаговати.

„Ово је 'Грађанин Кејн' са лажном породицом и шверцом“, оценио је редитељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи