Читај ми!

Деца воле И-Тија, „Шошенк“ може безброј пута

Прича о добронамерном ванземаљцу И-Тију из 1982. године и даље је омиљени дечји филм. На другом месту листе остварења која малишани радо гледају је „Дизнијев“ цртаћ „Бамби“, а у стопу га прате „Гуниси“. Једини филм који би људи могли да гледају небројено пута „Бекство из Шошенка“!

Компанија „Самсунг“ организовала је анкету за кориснике смарт ТВ програма, према којој је остварење о ванземаљцу И-Тију, режисера Стивена Спилберга, заузело прво место на листи омиљених дечјих филмова.

Вицешампионска позиција припала је „Дизнијевом“ цртаном филму Бамби. На треће место пласирало се остварење Гуниси, док четврто место заузима још један „Дизнијев“ класик Краљ лавова. На петом месту је релативно свежа Прича о играчкама.

Иако је филм И-Ти ванземаљац доживео велики успех, Спилберг је одлучио да, ипак, не прави наставак.

Податак до којег су дошли аутори анкете који највише изненађује је да је једини филм који би људи могли да гледају небројено пута Бекство из Шошенка.

Што се тиче чувених филмских реплика, убедљиво је победила реченица коју у легендарном остварењу Прохујало са вихором изговара Кларк Гејбл: „Искрено драга, боли ме брига“ (Frankly my dear, I don't give a damn).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи