Читај ми!

Натали упливала у редитељске воде

Екранизација аутобиографије Амоса Оза „Прича о љубави и тами“ биће редитељски деби Натали Портман. Оскаром награђена глумица већ је припремила сценарио, а почетак снимања је заказала за прве дане 2014. године. У филму ће тумачити проблематичну Озову мајку.

Израелско-америчка глумица Натали Портман свој први филм режираће на основу аутобиграфског дела Прича о љубави и тами прослављеног израелског писца Амоса Оза, открили су израелски филмски званичници.

Према речима Јорама Хонига из Јерусалимског филмског фонда, који је обезбедио 400.000 долара за филм, Портман је написала сценарио и у филму ће играти проблематичну Озову мајку.

Оскаровка би, како је Хониг данас навео, требало у Израел да дође у октобру, како би изабрала домаће глумце.

Почетак снимања заказан је за почетак 2014. године у Јерусалиму, али још није познато да ли ће бити на хебрејском или енглеском.

Филм је базиран на Озовој аутобиографији из 2002. године Прича о љубави и тами, у којој су у фокусу дешавања у његовом животу током оснивања Израела после Другог светског рата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи