Читај ми!

Супермен и Бетмен у истом филму!

Ултимативни блокбастер крчка се у кухињи Зека Снајдера. Супермен и Бетмен биће у истом филму! Да ли ће велико платно успети да издржи акцију два суперхероја, сазнаћемо на лето 2015. године.

„Ворнер“ припрема праву посластицу за обожаваоце суперхероја! Супермен и Бетмен појавиће се ускоро у истом остварењу, наводи се у саопштењу чувеног филмског студија.

Зек Снајдер, редитељ филма Човек од челика, последњег из серијала о Супермену, такође је најавио да је у плану нова филмска акција са два суперхероја.

„Веома сам узбуђен што ћу поново радити са Хенријем Кавилом у свету који смо створили, и не могу да дочекам да проширим причу у следећем поглављу“, истакао је Снајдер, један од гостију фестивала Комикон на којем се сваке године у калифорнијском граду Сан Дијегу окупљају љубитељи научне фантастике, стрипова, видео игара и СФ серија.

За лист Варајети редитељ је рекао да је „имати заједно Супермена и Бетмена, двојицу највећих суперхероја у свету, нешто веће од митологије“.  

Британски глумац Хенри Кевил поново ће носити плаво-црвени костим, док се не зна ко ће бити нови Бетмен, јавља Би-Би-Си. У глумачкој екипи биће Ејми Адамс, Лоренс Фишбурн и Дајана Лејн.

Кристофер Нолан, редитељ последња три остварења о Бетмену, радиће на новом филму као извршни продуцент. Сценарио за филм увелико се пише, потврдио је Снајдер.

Снимање би требало да почне идуће године, а прво приказивање остварења планира се на лето 2015. године.

Удруживање двојице суперхероја многи су протумачили као покушај студија да понови рекордну зараду са мегахитом Осветници из 2012. године.

Филм Човек од челика остварио је велики успех на благајнама, зарадивши више од 600 милиона долара за само месец дана приказивања.

Успон мрачног витеза зарадио је прошле године више од милијарду долара, док су Осветници, у којем су се на окупу нашли стрип јунаци Ајрон Мен, Тор, Капетан Америка и Хулк, инкасирали рекордних милијарду и по долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи