Читај ми!

„Светски рат З“ вечерас у Центру „Сава“

Премијеру филма о пандемији која обара војске и владе и прети да уништи целу људску расу, можете погледати вечерас на ревији „Блокбастер“, од 20.30. У апокалиптичном стварењу Марка Фостера игра и Никола Ђуричко.

На летњој ревији филмова „Блокбастер" вечерас ће у Центру „Сава" у 20.30 бити премијерно приказан нови филм Бреда Пита, Светски рат З (World War Z).

Ова апокалиптична хорор прича прати Герија Лејна (Пит), запосленог у Уједињеним нацијама, који ће пропутовати цео свет како би зауставио пандемију која обара војске и владе и прети да уништи целу људску расу.

Редитељ филма је Марк Форстер, редитељ филма о Џејмсу Бонду из 2007. „Зрно утехе", а једну од улога у филму игра и Никола Ђуричко.

У 22.30 на програму ревије као филм изненађења је Последња вечера, кинески историјски спектакл, узбудљива прича о борби за превласт између две две династије која је променила кинеску историју.

У трећем веку пре нове ере, у Кини, династија Хан се уздиже у борби са династијом која је на власти.

Двојица великих војсковођа суочиће се у жестокој борби за моћ. Редитељ филма Последња вечера је Чуан Лу, један од најпознатијих кинеских редитеља и сценариста.

Случајни љубавници, ново остварење култног редитеља Педра Алмодовара, на програму је ревије у 18.30.

Летња ревија филмских хитова „Блокбастер" затвара се сутра пројекцијом ремастеризоване Клеопатре, у 19 часова.

Све информације о програму налазе се на адреси blockbuster.mcf.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи