Читај ми!

Премијера „Венчања године“ 30. априла

Романтична комедија „Венчање године“, са Робертом де Ниром, Дајан Китон, Сузан Сарандон и Кетрин Хајгл у главним улогама, биће премијерно приказана 30. априла у биоскопу „Колосеј“. У филму Џастина Зекама једну од епизодних улога тумачи легендарни комичар Робин Вилијамс.

Последњег дана априла у биоскопу „Колосеј" биће премијерно приказана роматнична комедија Венчање године (The Big Wedding), најавио је дистрибутер „Мillennium Film & Video".

Уочи премијере у „Синема" клубу, у оквиру мултиплекса „Колосеј", бићe одржана ревија венчаница салона „Луxурy".

Према синопсису филма, Дон и Ели Грифин су дуго разведени, али су приморани да се претварају да су још заједно, јер на венчање њиховог усвојеног сина долази његова врло конзервативна биолошка мајка.

Грифини ће ускоро схватити да уопште није лако глумити срећан брачни пар, што такође врло тешко пада и Доновој девојци Беб.

Њихова деца се усред те шараде суочавају са сопственим проблемима.

Лајла се бори са тајном коју крије од своје породице, Џаред размишља о свом љубавном животу, тачније његовом непостојању, Алехандро покушава да надгледа све што се догађа и да одржи породицу на окупу, укључујући и своју будућу жену Миси која, желећи да удовољи својим родитељима, пристаје да их свештеник венча према традиционалном католичком обреду.

У филму, који је режирао Џастин Зекам, играју Роберт де Ниро, Дајан Китон, Сузан Сарандон, Робин Вилијамс, Кетрин Хајгл, Аманда Сејфрид и други.

Редовна дистрибуција у Србији почиње 2. маја кад је и премијера у САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи