Читај ми!

Стигли „Велики мајстор“ и „Мрак филм 5“

Прича о великом мајстору борилачких вештина и учитељу Бруса Лија, чувеном Ип Ману, остварење Вонга Карваија „Велики мајстор“ и пети део серијала „Мрак филм“ домаћа публика од данас може погледати у биоскопима.

Филм Велики мајстор Вонга Карваија и пародија Мрак филм 5 у режији Малкома Лија и Дејвида Цукера од данас су на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Остварење које је отворило 63. филмски фестивал у Берлину, Велики мајстор је прича о Ипу Ману, великом мајстору борилачких вештина и учитељу Бруса Лија.

Ип Ман је млади човек изузетно талентован за борилачке вештине, који не жели славу, али га то не спречава да упада у невоље.

Док је велемајстор Кунг фасциниран његовом вештином, Кунгова ћерка се у њега заљубљује.

Упркос очекивањима љубитеља борилачких вештина, није реч о кунг-фу спектаклу.

„Хтео сам да покажем како се преносе традиција и филозофија. Надам се да филм даје нову слику о борилачким вештинама које су више од самог спорта. Оне утичу на наш начин живљења", прецизирао је Карваи.

Филм је српску премијеру имао на Фесту 28. фебруара.

После четири дела, која су од 2000. до 2006. године зарадила више од 800 милиона долара и поставила основе за нови жанр - пародије на филмове страве и ужаса - у биоскопе стиже пети део филмског серијала Мрак филм.

Овог пута на удару су чак и остварења која још нису снимљена.

Глумачку екипу чине Чарли Шин, Линдзи Лохан, Снуп Дог, Кет Вилијмас, Хедер Локлир, Мајк Тајсон и други.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи