Читај ми!

Селена у неваљалом друштву

Звезда дечјих серија и певачица „лаганих“ стихова Селена Гомез, појављује се у потпуно другачијем светлу у филму "Spring Breakers". Селена глуми девојку са колеџа која се са другарицама придружује банди локалног дилера дроге и у већем делу филма прилично је оскудно одевена.

Селена Гомез постала је позната по улози у Дизнијевој серији The Wizards of Waverly Place и поп песмама са „питким" текстовима, па је већина критичара и фанова изнанађена њеним појављивањем у филму Spring Breakers чију режију потписује Хармони Корин.

Имиџ „добре девојке" нестао је као да никада није ни постојао, а у већем делу филма Селена је, као и њене три колегинице, само у купаћем костиму.

У новом филму 20-годишње звезде у успону пратимо причу о четири другарице које пљачкају ресторан како би платиле провод током пролећног распуста.

Убрзо бивају ухапшене, а из затвора ће их избавити локални криминалац и дилер дроге којег игра Џејмс Франко.

Млада певачица и глумица је раније о филму рекла да је „ова улога знатно другачија у односу на све што је радила до сада" и да је лик који игра „далеко сировији" него што је то раније био случај.

У остварењу које је већ означено као контроверзно, поред Гомезове и Франка, појављују се и Ванеса Хаџенс, Ешли Бенсон, Хедер Морис и Рејчел Корин. За музику је, између осталих, био задужен и Скрилекс.

Хаџенсова је већ изјавила да се није осећала пријатно у улози и да више неће прихватати сцене секса.

Биоскопска премијера заказана је за 22. март у САД.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи