Читај ми!

„Филм 43“, комедија са 12 прича!

Необично остварење састављено од чак 12 различитих прича у којима се појављују неки од најпознатијих холивудских глумаца и глумица биће премијерно приказано домаћој публици 23. јануара.

Премијера комедије Филм 43 (Movie 43) биће одржана 23. јануара у биоскопу „Колосеј", а продуценти филма су Питер Фарели (Седам дана слободе, Плитки Хал) и Чарлс Веслер (Има нешто у вези са Мери, Глупан и тупан).

Из „откачених умова" ових продуцената долази Филм 43, који је занимљива комедија састављена од 12 различитих прича у којима глуме нека од највећих имена Холивуда, саопштио је дистрибутер „Тарамаунт".

Сваку од прича радио је други режисер, а на поједине глумце се чекало и по годину дана. Покретачи радње су троје деце која претражују интернет како би пронашли најзабрањенији видео-снимак.

Филм 43 није за оне који се лако увреде и садржи невероватне, понекад шокантно узнемирујуће, али увек забавне, повезане приче.

У филму играју: Ема Стоун, Џерард Батлер, Хју Џекмен, Хали Бери, Елизабет Бенкс, Кејт Винслет, Наоми Вотс, Ричард Гир, Ума Турман, Ана Фарис и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи