Читај ми!

„Седам дана у Хавани“ у Центру „Сава“

Динамичан омнибус о кубанској престоници, са Емиром Кустурицом у глумачкој екипи, открива редитељске способности чувеног глумца Бенисија дел Тороа. Након представљања на 18. ФАФ-у, званична домаћа премијера филма „Седам дана у Хавани“ заказана је за вечерас у Центру „Сава“.

Савремени портрет једног од најфасцинантнијих градова у свету, филм Седам дана у Хавани, након приказивања на 18. Фестивалу ауторског филма, имаће званичну домаћу премијеру вечерас у Центру „Сава", најавио је дистрибутер „МегаКом филм".

Својеврсни омаж Куби, који чини седам засебних, али повезаних поглавља, окупио је седам светских редитеља и одличну глумачку екипу.

Лорен Канте, Хулио Медем, Гаспар Ное, Елија Сулејман, Хуан Карлос Табио, Пабло Траперо и Бенисио дел Торо представили су свој доживљај Хаване у динамичном омнибусу.

Џош Хачерсон, звезда филма Игре глади, игра главну улогу у редитељском дебију Бенисија дел Тороа.

Прича прати младог америчког туристу који одлази на своје прво путовање по Куби. Његов таксиста је средовечни човек са инжењерском дипломом који ће му показати град који је све друго, само не традиционалан.

Познати редитељ Емир Кустурица игра главну улогу у причи Пабла Трапера, док се у филму појављује и талентовани Данијел Брул (Збогом Лењине, Проклетници).

Сценарио за омнибус написао је Леонардо Падура, а у глумачкој екипи су и Ана де Армас, Елија Сулејман, Хорхе Перугора, Мирта Ибара, Дајси Гранадос, Луис Алберто Гарсиа, Владимир Круз, Отело Ренсоли, Леонардо Бењитез, Мелвис Санта Естевез.

Oстварење Седам дана у Хавани светску премијеру имало је у Кану, у селекцији „Известан поглед", а биће приказан и на предстојећем шестом „Кустендорфу", на којем ће гост бити Елија Сулејман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи