Читај ми!

Светске звезде за РТС

Филмска година иза нас била је бурна. Водили смо вас пут фестивала, приказивали најбоље филмове, представљали нова остварења, и разговарали са светским звездама и живим легендама седме уметности. Шта су сви они поверили Сандри Перовић?

У протеклој години, водили смо вас на најпрестижније фестивале, и представљали најзначајнија остварења о којима су за РТС ексклузивно говориле светске звезде.

Салма Хајек била је једна од највећих звезда календарски првог великог филмског догађаја - Берлинала.

Заносна лепотица је потврдила да ће играти у новом Кустуричином филму Седам пријатеља Панча Виље и жена са шест прстију, и изразила је наду да ће снимање ускоро почети, јер има високо мишљење о остварењу.

Осим што је правио друштво Никол Кидман, Џон Кјузак је на канској кроазети представио филм о расним тензијама. На питање каква га сећања везују за Београд, познати глумац је изјавио да је због зимског периода током посете мало тога видео дању, али је упамтио дивне ресторане и кафане које је обилазио викендима.

На венецијанском лиду у касно лето 2012. године највише фоторепортера и сниматеља јурило је око Виноне Рајдер. „Када радиш колико сам ја радила и тумачиш разне ликове, можеш мало и да полудиш", објашњава своје одсуство из јавности ова лепотица.

У години када је прослављено пола века Бонда на филму, сусрели смо се са Пирсом Броснаном. „Таман кад сам похватао конце, пуф! Тако то понекад бива", прокоментарисао је закаснели улазак и прерано напуштање улоге најпознатијег агента на платну, агента 007.

Екипи Монтевидеа у 2012. години придружио се славни амерички глумац Арман Асанте. „Велика ми је част када ме позову да се придружим екипи која је овако дисциплинована и концентрисана", Асанте је похвалио сарадњу са глумцима и редитељима из Србије.

Година за нама коначно је донела и мјузикл Јадници. Промовисао га је Хју Џекмен, као Жан Валжан. „Волео бих да добар део екипе добије признања", изразио је своја очекивања поводом наредне доделе Оскара.

У 2013. години, нова филмска изненађења, римејкови култних филмова. Наставци популарних остварења попут Супермена, Чаробњака из Оза, екранизације познатих књига и биографија славних.

Ново виђење култног филма Велики Гетсби освежиће сећања. Чека нас Ана Карењина, Линколн, Хичкок, а љубитељи Аватара још сада су усхићени због одлуке да Џејмс Камерон у 2013. години реализује други део популарног научно-фантастичног филма.

Да ли нам враћање на већ познате теме најављује мањак нових идеја увериће нас филмско време које је пред нама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи