Читај ми!

„Прометеј“ стиже 7. јуна

Тродимензионално путовање Ридлија Скота у најмрачније делове универзума, под називом „Прометеј“, у српске биоскопе стиже 7. јуна. Како истичу аутори , филм садржи трагове ДНК-а саге „Осми путник“.

„Прометеј 3Д", први филм редитеља Ридлија Скота сниман у три-де технологији, уједно и његов повратак научној-фантастици, у чијем је настанку на известан начин и учествовао, у биоскопе стиже 7. јуна, најавила је данас дистрибутерска кућа „Мегаком филм".

Филм прати тим истраживача који, у жељи да открију корене порекла људске врсте на Земљи, крећу на узбудљиво путовање у најмрачније делове универзума.

На том путовању сусрећу се са напредном ванземаљском интелигенцијом, али уместо пријатељског контакта, очекује их борба за опстанак човечанства.

„Прометеј 3Д", како кажу аутори, „садржи трагове ДНК-а саге 'Осми путник'" - култног Скотовог остварења, али је засебна прича.

Аутори сценарија су Џон Спајтс, један од писаца од којих се у Холивуду тренутно највише очекује када је Ес-Еф жанр у питању, и Дејмон Линделоф, најпознатији по раду на серији „Изгубљени" (Lost).

Главне улоге тумаче Мајкл Фасбендер, Нуми Рапас, Шарлиз Терон и Гај Пирс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи