Читај ми!

Зашто су Канада и Аустралија препоручљиво место за живот интровертних особа

Стручњаци који се баве начином живота интровертних особа, за које се обично мисли да су стидљиве, повучене у друштву, нервозне, и да им смета гужва, предлажу неке од земаља које би биле пожељне за њихов начин живота. На листи су Канада, Аустралија, Нови Зеланд, Норвешка...

Студије наводе да интровертне особе не треба осуђивати, јер оне само желе да део свог времена проведу саме и „напуне" батерије. 

То су људи који нису друштвено хендикепирани, већ траже слободан простор, који ће искористити за себе, што је на крају свима и потребно с времена на време.

На страници Merchant Machine налази се листа земаља које су најбоље за интроверте, односно које имају градове са мање гужве, много отвореног простора и зеленила, као и распрострањеност бежичног интернета, добру просечну плату и цену најма некретнине за живот.

Од понуђених земаља, на првом месту је Канада, због мале густине насељености и природних пејзажа. Одмах иза ње је Аустралија, из врло сличних разлога, а ту су и Британија, Русија, Финска, Нови Зеланд, Норвешка, Мауританија и Белизе. 

Осим овог истраживања, Merchant Machine, бавио се и занимањима, која су популарна код интровертних људи.

Заједничко им је да имају дозу креативности, али и самосталности.

Има и оних који се помало разликују од тог правила, а занимања су: писац, композитор, уметник, златар, рачунарски инжињер, генетичар, аутомеханичар за тркачке аутомобиле, археолог, дресер животиња, зоолог.

четвртак, 17. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи