„Епл“ затвара све продавнице ван Кине до 27. марта

Америчка компанија „Епл“ затвара све продавнице до 27. марта, осим оних у Кини, најавио је извршни директор компаније Тим Кук.

Компанија ће такође са 15 милиона долара помоћи у борби против коронавируса. Кук је објаснио да се новчана помоћ односи и на оне који су заражени али и за помоћ привреди. 

„Епл“ је осим тога, отворио секцију Епл њуз, како би се корисници информисали о стању са коронавирусом.

У већем делу Кине, продавнице Епла поново су отворене после затварања пре два месеца, када је земља била у зениту борбе са епидемијом, јавља cnn.com.

Кук је додао да компанија предузима све кораке у циљу заштите особља од заразе, да неки од запослених раде од куће, а да остали, чије радно место налаже присутност на одређеној локацији, максимално поштују смернице о заштити у том случају.

У просторијама компаније „Епл“, врши се константна дезинфекција, запослени се подвргавају здравственим прегледима и провери телесне температуре.

Са радом настављају и они који су ангажовани „на сат“ и они ће уредно бити исплаћени за свој рад, најавили су „Еплу“ и додали да посебно воде рачуна о запосленима који су на било који начин погођени вирусом, који брину о члановима породице, који су у фази опоравка или су родитељи деце која изостају из школе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи