Читај ми!

Пужевљева слуз еликсир младости?

Упркос томе што замисао пужева који вам миле по лицу није нимало пријатна, јапански салон лепоте осмислио је третман који наплаћује 106 долара на пет минута. Тврде да пужевљева слуз чисти поре, хидрира и подмлађује кожу.

Један јапански салон лепоте почео је одскора да нуди потпуно нови третман коже. Није реч о креми или препарату, већ о пужевима.

Наиме, на лице муштерија се стављају пужеви чија слуз, како истичу из салона, има благотворан ефекат на кожу. За петоминутни третман се наплаћује 106 долара.

Из салона лепоте Ci:z.Labo кажу да све жене које желе да очисте поре и скину површински мртви део коже треба да дођу на третман.

„Пужевљева слуз помаже у отклањању мртвих ћелија, третирању опекотина од сунца и хидрирању коже“, каже Манами Такамура, портпарол салона.

Према њеним речима, слуз помаже у чишћењу пора коже и подмлађује је.

Стављајући пужеве на лице једне од клијенткиња Такамура каже да овим третманом муштерије добијају потпуно чисту слуз на кожи.

Жене које су се подргле овом третману кажу да је искуство веома угодно и опуштајуће.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи