Читај ми!

Краставац чисти од отрова

Уврежено мишљење да краставац нема никакву хранљиву вредност потпуно је погрешно. Његов биолошки састав, који чине минерали и витамини, показује супротно. Богат је витаминима Б и Ц, чисти од отрова, лечи мамурлук и дијабетес, помаже приликом губитка сувишне телесне тежине, регулише пробаву и крвни притисак, смањује холестерол, олакшава болове које узрокује артритис.

Краставци су четврто најузгајиваније поврће на свету и једно од најбољих за целокупно здравље организма. О њима се често говори као о „суперхрани", и то са разлогом.

Богати су витамином Б, хидрирају тело и дају дневну дозу витамина Ц.

Краставци су 95 одсто вода, што значи да хидрирају тело и помажу при уклањању сувишних токсина.

Кожа и коса такође напредују због краставаца. Помажу у расту косе, а такође делују противупално на кожу.

Неки састојци краставаца делују тако да сузбијају различите врсте малигнитета, као што је рак дојке, јајника или простате.

Отклањају неугодан задах, лече мамурлук и дијабетес, помажу приликом губитка сувишне телесне тежине, регулишу пробаву и крвни притисак, смањују холестерол, олакшавају болове које узрокује артритис.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи