Читај ми!

Одликован пас са највише хапшења

Белгијски овчар Алдо одликован је данас од стране својих „надређених“ јер је у последњих пет година директно допринео хапшењу 1.700 осумњичених за поседовање и диловање наркотика. Његов дресер није добио ништа.

Француска полиција одликовала је данас у Бордоу медаљом за храброст и посвећеност пса који је открио 1.700 осумњичених за кријумчарење и трговину наркотицима, преноси Франс прес.

Алдо, белгијски овчар-Малиноа, учествовао је у 1.700 хапшења од када је почео да ради за полицију Бордоа 2006. године. Само ове године помогао је у 475 хапшења.

„Алдо је полицијски пас са изванредном каријером", рекао је шеф регионалне полиције Патрик Стефанини.

Занимљиво да Алдов дресер, тзв. „хендлер" Дидије Худ, није добио чак ни похвалницу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи