Читај ми!

Спаси с(в)е за 9,99 евра

Чињеница да велика већина Италијана више не жели да види Берлусконија у кабинету премијера, „легла“ је ирској авиокомпанији „Рајанер“ која му, кроз рекламу, нуди „излаз“ за само 9,99 евра!

Тешку политичку ситуацију италијанског премијера Силвија Берлусконија брже-боље је искористио ирски „лоу-кост" авиопревозник „Рајанер" и претворио је у занимљив маркетиншки потез на својој Интернет страници за италијанско тржиште.

Додуше, мало грубље су се нашалили са њим, понудивши му бекство у једном правцу!

„Драги Силвио, ево још једне прилике да побегнете 'Рајанером'. Карте у једном правцу већ од 9,99 евра", стоји у реклами у којој је Берлускони представљен попут рекламне фигуре од картона.

Нису пропустили ни прилику да му у руке „увале" њихов најновији календар „Девојке Рајанера", са стјуардесама у доњем вешу, алудирајући на Берлусконијеве секс-скандале.

Подсећамо вас да је Берлускони јуче понудио оставку, након што је изгубио апсолутну подршку у парламенту.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи