Читај ми!

Пластична операција као џек-пот

Шансу да за 25.000 долара поправи изглед у ординацији естетског хирурга имаће добитник специјалне наградне игре у Трамповом казину „Таџ Махал“! Сви који до 29. октобра буду окушали срећу у казину моћи ће да учествују у игри и надају се да ће необични џек-пот припасти баш њима.

Казино Доналда Трампа који се налази у Атлантик Ситију нуди коцкарима шансу да као главну премију освоје пластичну операцију.

Сви који се буду коцкали током oвог месеца имаће шансу да учествују у наградној игри, а извлачење срећног добитника биће одржано 29. октобра.

Онај коме се срећа буде осмехнула у необичној игри на срећу у Трамповој „Таџ Махал" коцкарници добиће 25.000 долара за различите козметичке третмане, најаводи се у саопштењу представника казина.

„Желели смо нешто другачије од типичне промоције казина и са оваквим џек-потом то дефинитивно и радимо", рекла је представница за медије казина Кетлин Мексвини.

Према њеним речима, многи људи желе да промене нешто на себи, да нешто склоне или да затегну неки део тела, али да их цена таквих медицинских процедура обесхрабри.

Победник ће добити новац, који може да потроши на било коју естетску корекцију, било крупнију попут увећања груди и липосукције, или мање инвазивну и јефтинију, као што је подизање капака или третмани ботоксом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи