Читај ми!

Дванаести рођендан двоглавог мачка

Као тек рођено маче донет је на успављивање, али се радница у ветеринарској амбуланти сажалила и понела га кући. Данас је Френк и Луи најстарији двоглави мачор, а његова власница сматра да због необичног изгледа заслужује и два имена.

Френк и Луи је име за једног мачора, али како има две главе, власница је одлучила да свака заслужује по име.

Мачке са две главе су изузетно ретке, а и када се роде, обично угину након само неколико дана. Међутим, Френк и Луи прави је изузетак - они, то јест, он је жив читавих 12 година.

Због тога је заслужио место у Гинисовој књизи рекорда, јер је најстарији двоглави мачор.

Ово мекано створење има два носа и два ока којима може да види, док треће није у функцији.

Има само једна уста повезана са једњаком и то на десној страни, па Френку иде сва храна.

Ако гледате овог мачора са леве стране, изгледа нормално, као и са десне, међутим, једино када га гледате са предње стране, види се да је у питању необично створење.

Његова власница Марти, признаје да није освајао срца баш свих људи.

„Неки људи кажу како то није у реду, како мачор изгледа ненормално, међутим, Френк и Луи их веома брзо освоји благим карактером, уме да се чешка о ногу и да лиже руку", објаснила је Марти.

Марти је необичног мачора први пут видела када је био стар само један дан. Ова дама је радила у ветеринарској ординацији у коју је животиња доведена како би је успавали.

Међутим, жена се томе успротивила и одлучила да га прими у свој дом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи