Читај ми!

Гете на еротски начин

Несвакидашњи таленат извесне Ајше, виђен у „Суперталенту“, шоу-програму изузетно популарном у Немачкој, одушевио је (углавном мушку) публику и ван граница ове земље - млада Немица је Гетеове стихове зачинила уздасима и стриптизерским покретима.

Популарни широм света, телевизијски шоу-програми у којима се бирају и награђују таленти, већ неколико сезона представљају на хиљаде људе са различитим даром.

Ипак, немачка верзија звана „Суперталенат" (Das Super Talent) заслужује посебну пажњу - тачније један наступ који је у потпуности искочио из шаблона.

Наиме, млада Ајша је решила да свој „рецитаторски таленат" зачини стриптизом, те да жири и публику једнако шармира и дикцијом и линијом!

Врло пријатног изгледа, у одевној комбинацији која би се могла окарактерисати и као строго пословна, девојка је, појавивши се на сцени, о себи рекла да је апсолвент, да се опробала у разним еротским и аматерским филмовима и да се бави еротским моделингом.

У почетку са неверицом, а потом видно узбуђена, публика је са великим задовољством аплаудирала и бодрила младу Немицу, која је стихове чувеног немачког писца, песника, филозофа и политичара Јохана Волфганга Гетеа изговарала скидајући се и стењући у исто време.

Рецитујући поему „Краљ Вилењак" (Der Erlkönig), која говори о смрти дечака изазваној натприродним силама, Ајша је скинула све до доњег рубља када је доживела овације од свих присутних у сали.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи