Читај ми!

Летећи тањир изнад Фрушке горе?

Новосађанин Владимир Шегуљев случајно је својим фотоапаратом на Фрушкој гори снимио летећи објекат чији облик и порекло се не могу утврдити. Ово није први случај забележен на истом месту.

Данас је у централној информативној емисији Радио-телевизије Војводине (РТВ), у 17 часова, објављена фотографија на којој се види непознати летећи објекат. Настала је 10. септембра на обронцима Фрушке горе.

На фотографији коју је РТВ-у доставио Новосађанин Владимир Шегуљев види се летећи објекат усликан тачно у 16.52, изнад села Буковац на обронцима Фрушке горе, а аутор тврди да је објекат приметио тек када је слике са апарата пребацио у свој рачунар.

Он је понудио апарат, меморијску картицу и све фотографије на експертизу јер тврди да је фотографија аутентична.

Душан Мрђа са Департмана за физику Природно-математичког факултета у Новом Сад каже да, ако се утврди да је фотографија аутентична и да у том моменту није било неких објеката и летелица изнад Буковца, онда би се то што је забележено могло сврстати у ред „неидентификованих летећих објеката".

Из Директората цивилног ваздухопловства Србије РТВ-у су рекли да у рејону Буковца 10. септембра није било летова цивилног ваздухопловства.

Случај из Буковца није јединствен на Фрушкој гори, о чему је за РТВ посведочио познати пилот Стеван Попов, који тврди да је 1990. цела посада ванредног лета од Загреба ка Београду видела непознати летећи објекат, а Контрола летења му је више пута поновила да га нема на радару.

Он је навео и да је након слетања написао извештај о догађају, али да не зна где је он завршио.

Број коментара 67

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи