„Бетмобил“ за богате ентузијасте

Са почетном ценом од 620.000 долара, реплика чувеног „Бетмобила“ из 1989. године стављена је на Интернет аукцију. Бетменова „звер“ има 365 коњских снага, „ајпед“ екран осетљив на додир и ради на керозин попут авиона.

Реплика чувеног „Бетмобила" који је Мајкл Китон возио 1989. године, постављена је на Интернет аукцију, са почетном ценом од 620.000 долара, пренели су медији.

Аутомобил, који је копија „Бетмобила" из филма Бетмен редитеља Тима Бартона, поставио је на сајт Кејси Пуч из фирме „Пуч рејсинг" која се бави специјалним врстама аутомобила.

Пуч је објаснио медијима да је аутомобил направљен ове године, да има 365 коњских снага, „ајпедов" централно монтиран екран осетљив на додир и може да ради на керозин, као авион или на дизел гориво.

Он је још додао да је аутомобил направљен у професионалним објектима где се праве аутомобили за Гран при, Ди-Ти-Ем (DTM) и Инди (Indy).

„Овај аутомобил је савршен да у њему уживају ентузијасти, који су у потрази за луксузом", изјавио је Пич.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи