Читај ми!

Коме ли ће да продају пицу на Месецу?

Како би се, наводно, изборио са конкуренцијом, јапански огранак америчког ланца пицерија "Domino's" дошао је на идеју да направи локал на Месецу. Ресторан од 26 метара квадратних коштаће 13,4 милијарде фунти, од чега ће 4,5 милијарди бити потребно за транспорт 70 тона материјала и опреме!

Скот Оилкерс, председник јапанског огранка познатог америчког произвођача пица "Domino's", најавио је да ће направити пицерију на Месецу!

Овај подухват, који „дебело" личи на маркетиншки трик, коштаће, наводно, 13,4 милијарде фунти од чега ће 4,5 милијарди бити потребно за транспорт 70 тона конструкцијског материјала и опреме за припремање пице на Месецу.

Ресторан ће заузимати простор од 26 метара квадратних, а особље које буде радило мораће да живи на Месецу. Још није познато када ће ресторан бити отворен.

"Domino's" се годинама бори с различитим оригиналним маркетиншким потезима против конкурентске фирме "Pizza Hut", па је тако прошле године једној особи, на обележавању 25 година од како постоје у Јапану, платио 2,5 милиона фунти за само сат времена достављања својих специјалитета.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи