Читај ми!

Свет у капљици воде

Један пензионер из Велике Британије успео је да своје две љубави, фотографисање и баштованство, споји и претвори у права мала уметничка дела. Сликајући свет у капљици воде, Брајан Валентин открива неслућене домете људске маште.

Његове фотографије изгледају као модерна графика или скупа рекламна кампања. Међутим, радови су потпуно аутентични, а представљају љубав Брајана Валентина према свим малим стварима.

Талентовани Британац направио је невероватне фотографије тако што је стављао рекламе из магазина иза росе која се нахватала на трави.

Овај доктор макробиологије је тек у пензији успео да се посвети давнашњем хобију - фотографисању и да га савршено укомбинује са струком, а и хобијем - баштованством.

„Све моје слике су настале у мојој башти. Имам и рибњак, а годинама нисам користио пестициде, тако да се развио богат свет инсеката које обожавам да гледам и фотографишем", објаснио је аутор.

Оно што Брајана највише фасцинира у бављењу макрофотографијом јесте могућност да се забележи један тренутак у капљици воде.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи