Читај ми!

Од фиће до мустанга – ауто-мото скуп у Лесковцу окупио више стотина љубитеља возила

У Лесковцу је други пут одржан ауто мото-скуп хуманитарног и изложбено-такмичарског карактера “Southsideboyz car show 2”.

На платоу испред Спортско рекреативног центра „Дубочица“, у граду на Ветерници, метеж, гужва...

Чују се језици земаља из региона и позитивни утисци учесника другог ауто-мото скупа, који већ планирају долазак и следеће године.

Стекла су се пријатељства, освојила признања...

„Ово нам је други скуп овакве врсте у Лесковцу, и могу да кажем да је бољи је од претходног. Учествује чак 400 возила. То је рекордан број. Планирамо да и следеће године организујемо манифестацију са још више места за учеснике. Ове године смо на жалост, морали да затворимо капије, због попуњених капацитета“, изјавио је Марко Шишинац из Удружења „Саутсајд бојз“.

„Добили смо догађај због каквих смо у прошлости морали пут престонице или већих центара. Овог пута имамо једно специфично, занимљиво дешавање, међународног карактера у коме наши суграђани могу да уживају. Имамо посетиоце из Македоније, Бугарске. Чешке...

Захваљујући Удружењу Саутсајд бојз и подршци Града Лесковца на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем, коме су организатори наменили такође пехар, манифестација је ове године одржана више него усшешно, а надамо се да ће тако бити и убудуће“, рекао је Милан Ђорђевић, из локалне самоуправе.

Најбољи су добили награде и чак 20 пехара међу којима су и онај за најлепши ауто, и за титулу „бест лејди“ – власницу возила, али и за специфичне карактеристике попут висине возила.

Награде су додељене и у такмичарском делу, а признања су добили најбољи, између осталог и у натезању конопца, најдужем држању и дизању фелни, „кар лимбу“...

четвртак, 20. јун 2024.
35° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије