Читај ми!

Одузета му дозвола, а на саслушање се укључио видео-позивом – док је возио

Мушкарац из Мичигена коме је одузета возачка дозвола, придружио се онлајн судском саслушању преко „Зума“ где се видело да је за воланом.

Кори Харис се није физички појавио на суду на саслушању 15. маја. Уместо тога, како показује снимак објављен на друштвеним мрежама, укључио се преко Зума, и то док је возио.

Судија округа Воштено Седрик Симпсон је најпре питао Хариса да ли је возио када се придружио саслушању. Харис му је одговорио „да се управо зауставља на паркингу код свог лекара“ и да ће бити спреман за саслушање за „једну секунду“.

Након кратке паузе адвокатица који заступа Хариса, Натали Пејт, која је тог дана била на суду, затражила је одлагање саслушања за две до четири недеље.

„У реду, можда ја не разумем али ми овде имамо човека који вози, а знамо да му је дозвола одузета?“, упитао је судија Симпсон. Пејт је потврдила да су управо видели вожњу особе која је без потребне дозволе.

Судија је брзо додао: „Ево, гледам његов досије. Он нема дозволу. Одузета му је, а он вози“.

Пејт је потврдила да је судија био у праву. Симпсон је затим погледао по судници, правећи дугу паузу, са изразом неверице рекавши да му није јасно зашто је Харис урадио тако нешто, док је сам Харис све време био на видео-вези из свог аутомобила.

Симпсон је издао налог да се Харис истог дана упути у притвор округа Воштено. „О, мој Боже“, био је једини Харисов коментар.

Није познато да ли је притворен и како је процес текао даље, а представник Суда, као ни адвокатица Пејт рекли су да неће коментарисати још нерешене предмете.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије