Читај ми!

На задњем седишту – породила се у таксију, па добила рачун за чишћење аута

Двадесетшестогодишња Британка неочекивано се породила на задњем седишту таксија док је ишла у болницу на рутински преглед – а затим јој је таксиста послао рачун за вожњу и чишћење аутомобила.

Становница Бакингемшира, Фара Чачаниндин, кренула је таксијем до болнице удаљене око 20 километара од њене куће, на рутински преглед када је осетила да је порођај почео. 

„После пет минута вожње пукао ми је водењак. Возач ме је питао да ли желим да стане, али сам му рекла да настави, јер сам веровала да ћe успети да стигне пре него што се беба роди“, рекла је Фара за британске медије.

Чачаниндин је ипак донела на свет своју ћерку Нају на задњем седишту аута, док је возач звао болницу да припреми лекаре да је прихвате.

„Када смо стигли у болницу, бабице су чекале и биле су шокиране“, присећа се Чачаниндин, којa такође има и 15-месечног сина Каира.

„Све је било тако надреално. Нисам имала времена ни да се уплашим“, признаје она.

Тврди да је, неколико дана након порођаја, добила фактуру од такси-компаније која укључује накнаду за чишћење и рачун од преко 100 долара за вожњу која је коштала 34 долара.

„Схватам да сам направила неред, али је мало дрско што су ми баш толико наплатили“, сматра Фара и додаје: „Најсмешније је то што се ова такси-компанија налази у мојој улици. Видим ауто у којем сам се породила сваки дан кроз прозор“.

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи