Читај ми!

Голман – убица дронова

Утакмица у шведској Суперетан лиги, другој у рангу фудбалских такмичења, привукла је пажњу медија због дрона који је надлетао терен у Халмстаду и изазвао одлагање почетка меча. Голман гостујућег тима Ергрите из Гетеборга одлучио је да преузме ствар у своје руке.

Почетак утакмице између Халмстада и Ергритеа у Суперетан лиги у Шведској одложен је пошто је неидентификовани дрон надлетао игралиште на југу Шведске.

Пошто није било извесно када ће почети меч, голман Ергритеа Робин Валиндер одлучио је да преузме ствар у своје руке.

Валиндер је узео лопту у руке и гађао дрон који се налазио изнад његовог гола.

Дрон је убрзо одлетео и утакмица је почела.

Чини се да је адреналин са почетка сусрета држао Валиндера и остатак Ергритеа и током утакмице. Након што су домаћини постигли два гола у првом полувремену, гости су у другом делу сусрета успели да изједначе, а четири минута пред крај и да преокрену резултат и победе са 3:2.

Валиндер је рекао да му је било криво што је оборио дрон, али и открио разлог због чега се тако осећао.

„Нисам знао да је неко из наше екипе дроном снимао једанаестерац, па је било мало непријатно“, рекао је Робин Валиндер за шведске медије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи