Читај ми!

Керуша Пеблс, најстарији пас на свету, угинула у 23. години

Пеблс, најстарији пас на свету, преминуо је у доби од 22 године, објавили су званичници Гинисове књиге рекорда. Током живота оштенила је 32 младунца.

Власница Гинисовог рекорда - женка фокс теријера, угинула је, природном смрћу у дому својих власника у Тејлорсу у Јужној Каролини, наводи се у саопштењу за јавност Гинисове књиге рекорда.

Пеблс је тек раније ове године призната као најстарији живи пас на свету.

У априлу су из Гиниса првобитно именовали 21-годишњу чиваву по имену Тобикит као најстаријег живог пса - али када су власници Пеблс видели вест, схватили су да је њихов пас заправо старији и кренули су у акцију.

Боби и Џули Грегори, власници Пеблс, предали су податке и документе о свом љубимцу, где се види да је женка теријера рођена 28. марта 2000. године.

Пеблс је „проживела дуг и срећан живот", кажу из Гинисове књиге рекорда. Током живота оштенила је 32 младунца.

На профилима посвећеним овој женкици, Џули Грегори је објавила информације о смрти свог љубимца, којег је назвала сапутником који се може имати само једном у животу.

Пас који је био тежак око два килограма, волео да слуша кантри музику и да увек проба нову храну, рекла је Грегори и додала да је Пеблс имала доста гардеробе, укључујући свечани шешир и ружичасту хаљину...

Власници додају да ће им љубимац јако несдостајати и да су имали срећу да имају љубимца који је био прави члан њихове породице, као и то да „није било могуће да неко није волео Пеблс".

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи