Читај ми!

Узгојио бундеву од 400 килограма, издубио је и у њој се спустио 60 километара низ реку Мизури

Двејн Хансен из Небраске поставио је необичан светски рекорд. Веслао је у џиновској издубљеној бундеви 61,5 километара низ реку Мизури.

На фотографијама са друштвених мрежа види се како Хансен клечи у џиновској, помало спљоштеној издубљеној бундеви, која је првобитно тежила 383 килограма.

Хансен је спуштање низ реку почео ујутру у 7.30 и завршио га поподне у 18.30.

Можда делује као забавно искуство, али 11-часовна авантура је била је прилично исцрљујућа за Хансена.

„Спустио сам се 61,5 километара низ реку све време клечећи и колена ме и даље боле. Вероватно нећу покушавати ово поново. Ако неко успе да постави нови рекорд, поклонићу му се јер није уопште лако“, истакао је Хансен за Ројтерс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи