Читај ми!

Милијардер затворио прометну лондонску улицу како би преуредио свој врт

Јужни Кенсингтонски пут у Лондону, који такође користе и возила хитних служби, затворен је на две недеље јер је милијардер Ричард Каринг добио дозволу локалних власти да преуреди врт на свом 47 милиона евра вредном имању.

Становници једног од најимућнијих делова Лондона бесни су на локалне власти што су одобриле дозволу Карингу да затвори главни пут, преноси британски лист Обзервер.

Каринг, власник клубова и ресторана широм Лондона, укључујући и престижни „Ајви“, добио је одобрење од власти Кенсингтона и Челсија да на две недеље затвори део трга Онслоу како би посадио десетине стабала на свом имању.

Британски милијардер довезао је и дизалицу како би преносио дрвеће преко комшијских кућа.

Локални становници критиковали су градски савет за „удовољавање хировима милијардера који жели да има лепу башту“.

Један од његових комшија Дејвид Ерб, који се бави софтверским развојем, рекао је за Гардијан да је потпуно погрешно да се „појединцу са огромним богатством омогућава да ремети животе хиљада људи“.

Из локалног савета кажу да разумеју бес због затварања пута.

„Сваки становник може да тражи затварање пута, од становника који треба да унесу тешке и гломазне ствари у своје домове до компанија које треба да изврше поправке“, наводе локалне власти.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи