Читај ми!

Најгори аеродроми на свету, Торонто води

Aеродром Торонто Пирсон, највећи међунардни аеродром у Канади, претходних пет година добијао је највиша признања за аеродромске услуге у Северној Америци, али је и за последњих 12 месеци заслужио посебно признање, проглашен је за најгори на свету по кашњењима, преноси Волстрит џорнал.

Кашњења у Торонту су гора него било где другде у свету, више од 53 одсто полазака са овог канадског аеродрома током јуна и јула није стигло на време на одредиште, наводе стручњаци у авио-саобраћају на основу анализа објављених на FlightAware сајту који прати у реалном времену авио-сабораћај широм планете.

Након Торонта, следећа два најгора на свету, када су у питању кашњења током јуна и јула су аеродром у Монтреалу, а потом и онај у Франкфурту, са накнадама за кашњење у одласку од 48,2 одсто и 46,2 одсто.

Ствари у Торонту постају све горе, наводе стручњаци и додају да су кашњења достигла врхунац 30. јуна, када је одложено 347 летова или 66,6 одсто планираних авио полазака.

Проблеми су настали усред неприпремљених усолова, повећаног обима путника и летова након короне и летње сезоне, а услед недостака особља за утовар, истовар, на чеки ину...

Аеродром у Торонту се, као и остали, месецима мучи да поднесе налет потражње јер је укидање ограничења путовања због ковида 19 у колизији са обичном сезоном путовања у летњој сезони.

Многи ваздушни путеви и аеродроми нису били у позицији да изнајме довољно радника да задовоље ту потражњу, након што су отпустили особље усред пандемије и хибернације путовања коју је корона изазвала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи