Читај ми!

Поново откријте задовољство путовања уз Mastercard® travel rewards

Нова услуга e-commerce за кориснике премиум картица. Од априла 2022. године, корисницима Mastercard премијум картица на тржишту Србије, омогућен је приступ глобалном програму - Mastercard® travel rewards.

Компанија на тај начин додаје нове погодности посебно корисне при путовању, али и приликом куповине код иностраних e-commerce трговаца, уз ексклузивне понуде реномираних брендова.Mastercard® travel rewards платформа ће додатно обогатити постојеће предности за кориснике премиум картица, који годинама уназад препознају овај вид плаћања као најпрактичнији и најсигурнији вид плаћања приликом путовања, овога пута уз остваривање аутоматског кеш-бека.

„Корисници платних Mastercard картица очекују додатне погодности приликом њиховог коришћења на путовањима у иностранству", изјавила је Јелена Ристић, директорка у компанији Mastercard за тржишта Србије, БиХ и Црне Горе.

„Због тога је програм Mastercard® travel rewardsприлика да се унапреди исксутво путовања, чинећи га сада не само сигурним, пријатнијим, лакшим за планирање већ и исплативијим, јер кроз поврат новца омогућава и уштеде на путовањима или приликом плаћања онлајн."

Mastercard® travel rewards програм обухвата преко 300 различитих понуда које укључују бројне дестинације, трговце и ексклузивне брендове код којих се може плаћати онлине или на самој локацији, у преко 30 земаља широм света, којима се од априла прикључују и корисници премиум картица које су издате у Србији, БиХ и Црној Гори. Овим погодностима обухваћено је преко 75 милиона корисника Mastercard картица.

Понуде се допуњавају квартално и доступне су током целе године путем платформе https://mtr.mastercardservices.com/sr преко које се корисници картица могу информисати о новим дестинацијама и понудама, приликом којих остварују поврат новца у виду процента или фиксног износа.

„Уз нову погодност и избор плаћања на атрактивним локацијама или приликом куповине омиљених брендова омогућили смо корисницима премиум картица да поново открију задовољство једне од својих омиљених активности - путовања у иностранство. Као резултат тога, желимо да корисници картица из Србије, БиХ и Црне Горе после пандемије и ограничења поново осете и препознају да је њихова Mastercard једина картица која им је потребна за наредно путовање", додала је Јелена Ристић.

Mastercard® travel rewards је доступан корисницима премијум картица у Србији са ознакама Gold, Platinum ili World Elite.

О компанији Mastercard

Mastercard је глобална технолошка компанија у области платне индустрије. Наша мисија је да помежемо и оснажимо инклузивну, дигиталну економију од које корист имају сви и свуда тиме што трансакције чинимо сигурним, једноставним, паметним и приступачним.

Кроз коришћење сигурних података и мреже, партнерстава и ослањајући се на непроцењиве страсти, наше иновације и решења помажу појединцима, финансијским институцијама, владама и пословним субјектима да остваре свој највећи потенцијал.

Наш коефицијент пристојности (ДQ) је у основи наше пословне културе и свега што радимо унутар компаније и изван ње. Са везама на преко 210 тржишта и територија, ми градимо одрживи свет у коме су непроцењиве могућности свима доступне.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи