Читај ми!

Потрага - Бели се провозао градским бусом, па отишао у непознатом правцу

У аутобус на линији 71 на Бранковом мосту ушао је необичан путник. Возач га је примио код себе у кабину. Привукао је толико пажње да је фотографија са њим обишла све друштвене мреже. Када му је досадило, изашао је напоље. Ако је неко видео Белог, нека јави. Власница га и даље тражи.

Бели још није пронађен. Његова власница је поставила оглас на друштвеним мрежама, а данас је почела да лепи и плакате у крају где је пас нестао.

„Ја сам била на радном месту када ме је звала комшиница, ето шта значе добре комшије. Она је приметила на интернету да је неко куче ушло у превоз и да се вози превозом. Ја сам одмах препознала мог пса, зато што је у оделцету био наранџастом", рекла је власница пса Светлана Личина.

Пас је побегао Светланином сину док је био у продавници. Ушао је у аутобус, и до возача га је довео путник. Возач није имао срца да га одбије и пустио га је код себе у кабину, а пас је после петнаестак минута изашао.

„Прво сам отишла на задњу седамдесет јединицу па сам имала, погрешна места сам посећивала. Тек сам данас сазнала да је он изашао код Роме у Гандијевој где је Лидл. И онда сам мислила да полепим те плакате да се пас тражи2, објаснила је Светлана.

Такође, власница пса добија поруке подршке преко друштвених мрежа, и просечно на сваких пет минута прими позив.

„Невероватно много дивних људи је објавило на Фејсбук групама апел. И то су делили, то сам приметила. И такође, ја ћу ићи да га зовем на та места. Где је сад он могао да оде са тог места, где је сишао? Значи могао је да оде у Блок 45 до реке, могао је да оде, могао је опет да уђе у неки аутобус. Само се надам да ће неко да га примети", завршава Светлана.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи