Читај ми!

Луксузно камповање у леденој пустињи Антарктика

Све више је туристичких агенција које у својој понуди имају камповање на леденом Антарктику. Нови камп компаније "White Desert" назван је „Ехо“.

Нови футуристички камп инспирисан је Ратовима звезда, а кабина може да угости 12 људи. У понуди је шест топлих, спаваћих соба са подним грејањем.

Кабине су направљене од композитног материјала, стакло-пластика. У понуди кампа су заједнички туш, кухиња, дневна соба и трпезарија.

„Инспирација за унутрашњост кабина је копија Ратова звезда, а дизајнери су у ентријеру спојили ретро и луксузни стил, са пријатном удобношћу мирног уточишта“, истакао је Патрик Вудхед, оснивач кампа.

Петодневни боравак у кампу „Ехо“ кошта 65.000 долара по особи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи